Velg en side

Hei hei – Ingeborg her 👋👋

Det er jeg som er dama bak Nytt Liv og det er meg du treffer på live timer og i de 70+ videoene du kan gjøre når du vil.

Jeg er en av Norges fremste eksperter på gravidyoga og de endringene som skjer emosjonelt og spirituelt i det du føder barnet ditt og fødes som mor. Det har ikke alltid vært sånn. Da jeg tok yogalærerutdannelse i 2009 syntes jeg gravidyoga var like spennende som å se maling tørke. Ting endrer seg kan du si.

Som førstegangsgravid fikk jeg med meg at det var viktig å gå tur hver dag og at gravidyoga kunne lære meg pusteteknikker for fødsel. Men jeg ante ingenting om at bevegelsene jeg gjorde kunne hjelpe babyen min ligge med hodet ned og forberede kroppen på en lettere fødsel. Det var først da jeg tok kurs i bevegelse for graviditet med Katy Bowman og lærte om Spinning babies at jeg forstod hvor mye bevegelse har å si. Og hvordan de riktige øvelsene kan påvirke både gravditet og fødsel.

Jeg var takknemlig for den kunnskapen da jeg fødte min andremann som tikket inn nøyaktig 5000 gram på vekta At det var mulig med bare 5 pressrier og uten annet enn overfladiske smårifter er både jeg og jordmor overbevist om hadde sammenheng med gravidyogaen jeg gjorde i svangerskapet (hint hint – jeg gjorde øvelsene i videoene her inne).

Nytt Liv blir til

Reisen begynte i i 2016 da jeg kjøpte domenet onlinegravidyoga.no og utforsket hvordan jeg kunne skape den gode yogafølelsen hos folk gjennom live timer på nett. Så ble det for alvor fart i gravidyoga online da jeg avsluttet permisjonen med andremann samtidig som Norge ble stengt ned i 2020. De som ble med etterspurte barselyoga og etterhvert mer fellesskap. Dermed ble Nytt Liv født.

Nytt Liv rommer gravidyoga, fødselsforberedelse for par, hypnoyoga for fødsel, barselgruppe, barselyoga, måneyoga og en kvinnesirkel som heter Månesøstre

Du vet hun dama som er født til å bli mor og vie hele seg til det?

Det er definitivt ikke meg. For meg er det ekstremt viktig å kunne leve ut meg selv samtidig som jeg er en god nok mamma til gutta mine. Etter videregående var jeg aupair for et tvillingpar i USA og på aupair treff hadde jeg alltid lyst til å snakke om dypere ting. Hvordan har du det sånn egentlig? Hva opptar deg om dagen? De andre aupairene var mest opptatt av å snakke om barna de passet og bæsjebleiene de skiftet. Sånn er det litt når vi blir foreldre også. Det er så lett å gå helt inn i rollen. Og glemme hvem du er underveis. Jeg kan hjelpe deg gjøre begge deler. Uten dårlig samvittighet.

Få en smakebit 🍉 

Er du gravid? Da inviterer jeg deg med på en prøvetime. Du får gjort gravidyoga fra hjemmet ditt, og jeg svarer på alle spørsmålene dine. Send meg en PM for prøvetime.

Nybakt mor? Barselyoga og barselgruppe er definitivt stedet å starte. Send meg en PM så får du gratis prøvetime.

Ingen av de to, men en hel del annet? Da anbefaler jeg å sjekke ut sykluskartet. Dette er en kræsjguide i hvordan årstider, månefasene og menssyklusen henger sammen. Når du jobber med (i stedet for imot) disse naturlovene får du skapt mer med mindre energi. Og ikke minst får du det mye bedre med deg selv!

XOXO Ingeborg