Gratis prøvetime 20. januar kl 18.30

Gravidyoga på nett

Gravidyoga og fellesskap som reduserer stress og bygger styrke fra innsiden slik at du står stødig og finner din måte å være mamma på.

Få en smakebit på hvordan du kan forberedede deg fysisk, mentalt og følelsesmessig til fødsel og barseltiden.

Takle smerte

Enten du innerst inne drømer om å føde uten epidural – eller du vet du vil ha det, så er det essensielt å lære hvordan du takler smerte.

Lytt innover

Lær å høre forskjell på intuisjonen som kommer med verdifull informasjon og frykten som stopper deg fra det du egentlig ønsker.

Fysisk forberedt

Bevegelighet og styrke er nødvendig for å hjelpe babyen til den letteste veien ut. Og gi deg minst mulig plager i graviditeten. 

Om vertinnen din

Ingeborg Kramprud

Yogalærer og Doula

Med 11 års erfaring som yogalærer og mer enn 40 gravide på kurs er jeg her for å hjelpe deg stresse ned, få en behagelig graviditet og forberede deg til din beste fødsel og barseltid!

Jeg har selv gått veien fra fødselsangst og en traumatisk første fødsel for så å føde mitt andre barn i ro og trygghet. 

De siste seks årene har jeg fordypet meg i gravidyoga, hypnose for fødsel, bekkenhelse og de mentale, emosjonelle og spirituelle endringene som skjer i oss når vi blir mamma. 

Sammen skal vi utforske pusten, yoga og dine oppfatninger om fødsel. Slik at du er best mulig forberedt fysisk, følelsesmessig og mentalt til det som står foran deg.