Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Gravidyoga Moelv – helgekurs

10. desember 2021 klokka 18:00 til 12. desember 2021 klokka 18:00

gravidyoga moelv

Velkommen til gravidyoga helgekurs i Moelv!

Et pusterom i juleforberedelsene hvor det er du og babyen din som står i fokus. Hvor du får rom til å være med andre gravide, forberede deg til fødsel og din nye hverdag som mamma til barnet i magen. ❤

Gjennom helgen får du gjort deilig gravidyoga, øvd på smertelindringsteknikker, lært praktiske øvelser som hjelper babyen ned i bekkenet i fødsel og skrevet barselplan.

Gravidyoga kan hjelpe deg få en bedre graviditet. Gjennom pust, rolige bevegelser og fellesskap kan du motvirke vanlige plager som bla halsbrann, ryggsmerter, hovenhet, bekkensmerter, angst og depresjon.

Program for helgen (endringer kan forekomme)

Fredag 10. desember

18 – 20 Gravidyoga og litt bli kjent

Lørdag 11. desember

10 – 12 Gravidyoga
12 – 13 Lunsj med smoothie
13 – 15 Smertelindring i fødsel
15 – 16 Gravidyoga

Søndag 12. desember

10 – 12 Gravidyoga
12 – 13 Lunsj med smoothie
13 – 16 Partnere velkommen – fødselsforberedelse og barselplan

Din gravidyogalærer

Ingeborg Kramprud er en av Norges fremste eksperter på gravidyoga og startet som første i Norge med direktesendt gravidyoga på nett (før covid). Hun har undervist yoga i 10+ år og gravidyoga i 6 av dem. Driver podcasten Nytt Liv, holder fødselsforberedende kurs og hjelper kvinner i alle faser av livet å komme i kontakt med seg selv.

Ingeborg har to videreutdanninger i gravidyoga. En fra Bell & Baby i Oslo og en med Uma Dinsmore Tuli i London. Hun blander også inn biomekanikk og bevegelse for bekkenhelse inspirert av Katy Bowman og Claire Mockridge. Er første i Norge til å undervise Hypnoyoga for birth, en kombinasjon av yoga og hypnose. Hun har også kurs i Yoga Nidra and Self Hypnosis for birth – og personlig erfaring med dette som støtte gjennom 2 graviditeter. Ingeborg er under sertifisering med Birthing From Within som har mentorer og doulaer i hele verden. I tillegg til dette er hun ekspert på å fjerne frykter og hjelper kvinner 1-1 med å bli kvitt sine frykter i forbindelse med graviditet, fødsel og tiden etterpå.

Pris og betingelser

Kurset koster 3.490,- Melder du deg på før 1. desember betaler du kun 2.990,- Dette inkluderer lunsj og smoothie lørdag og søndag. 

Hjertelig velkommen ❤❤

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Detaljer

Start:
10. desember 2021 klokka 18:00
Slutt:
12. desember 2021 klokka 18:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Moelv / Ring
Moelv, 2390 Norway + Google-kart