Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Virtual Arrangement Virtual Arrangement
  • Dette event har allerede funnet sted.

Månesøstre kvinnesirkel

12. august 2021 klokka 20:15 til 21:30

|Gjentakende Arrangement (Se alle)

An event every week that begins at 20:15 on torsdag, repeating until 8. april 2022

Virtual Arrangement Virtual Arrangement

Månesøstre kvinnesirkel er et rom hvor vi utforsker de ulike fasene av månesyklusen og linker de til andre sykluser vi har i livet vårt som mennesker og kvinner.

Vi kvinner har en syklus som går på mellom 24 og 35 dager. I ulike deler av syklusen vår er det ulike følelser og opplevelser som kommer frem. For eksempel de siste dagene før menstruasjon hvor mange synes partneren sin er helt håpløs. Og dagene rundt eggløsning hvor det kan være stikk motsatt.

Månen har også et potensiale til å påvirke oss. I perioder hvor vi ikke har menstruasjon som når vi er gravid, har en baby eller er i menopause har månen enda større potensiale for innflytelse.

Disse timene er en anledning til hver uke å sjekke inn med deg selv og kjenne etter hvordan du har det nå. Og gjennom det utforske hvordan du påvirkes av menstruasjonssyklus, månens syklus og årstidendes syklus. Temaene for timene påvirkes av gruppa som møtes. Månesøstre kvinnesirkel passer for alle kvinner som ønsker støtte å lytte til din indre stemme, stå tryggere i deg selv og gjøre mest av det som gir deg glede.

Detaljer

Dato:
12. august 2021
Tid
20:15 til 21:30
Kategorier for Arrangement:
,