Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Kvinners hemmelige kode – hvordan kontakten med menssyklusen og månefasene er billetten til å få mer av det du ønsker deg

6. november 2021 klokka 16:00 til 18:00

490kr

Vi kvinner påvirkes av sykluser på en helt spesiell måte. Det er kodet inn i oss og styrer humør, følelser, energi og kapasitet. Alle blir påvirket at dette, og denne workshopen er en anledning til å begynne å utforske hvordan DU påvirkes.

Forvent en kombinasjon av myk yoga, ny læring og samtale med andre. Passer om du synes mensen er noe herk. Eller du er nysgjerrig på hvordan menssyklus og månefaser påvirker deg. Og om har lyst til å jobbe mer i flyt (og stange hodet mindre i veggen).

Etterpå vet du mer om:

  • 🌱 menssyklusen og de forskjellige fasene
  • 🌱 månens faser og typiske påvirkninger
  • 🌱 linken mellom menssyklus og månens faser
  • 🌱 hvordan du kan begynne å legge merke til påvirkningen i deg (ikke bare ta ordet mitt på det)
  • 🌱 du kan skape mer av det du ønsker deg ved å gjøre mindre

OM INSTRUKTØREN DIN

Ingeborg Kramprud er en av Norges fremste eksperter på gravidyoga og startet som første i Norge med direktesendt gravidyoga på nett (før covid). Hun har undervist yoga i 10+ år og gravidyoga i 6 av dem. Hun driver podcasten Nytt Liv, holder fødselsforberedende kurs og hjelper kvinner i alle faser av livet å komme i kontakt med seg selv.

Ingeborg har videreutdanning i yoga for kvinnehelse med Uma Dinsmore Tuli i London. Etter at hun ble mor i 2015 har hun fordypet seg i syklusene kvinner går igjennom i løpet av ett liv. Gjennom diverse kurs og et personlig forhold til menssyklusen, månens faser og årstidene. Ingeborg leder ukentlig kvinnesirkel online med kvinner fra hele landet. Holder retreat og er mentor for kvinner som vil komme i kontakt med seg selv. Hun er ekspert på å fjerne frykter og hjelper kvinner 1-1 med å bli kvitt sine frykter slik at de kan leve slik de egentlig har lyst til (og ikke bare sånn de tror er forventet).

Denne workshopen er en del av alternativmessa i Molde som går av staben 6.-7. november. Du kan lese mer her

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Detaljer

Dato:
6. november 2021
Tid
16:00 til 18:00
Kostnad:
490kr
Kategorier for Arrangement:
, , ,

Sted

Kleive Grendahus
Kleivbakken 30
Kleive, 6453 Norway
+ Google-kart
View Sted Website