Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Gravidyoga i Molde – starter 23. november

24. november klokka 20:15 til 21:30

1,590kr-1,790kr

Velkommen til gravidyoga i Molde!

Et pusterom i hverdagen hvor det er du og babyen din som står i fokus. Hvor du får rom til å være med andre gravide, forberede deg til fødsel og din nye hverdag som mamma til barnet i magen ❤

Gravidyoga kan hjelpe deg:
🌱 å redusere stress i kroppen
🌱 redusere vanlige psykiske plager i svangerskapet som angst og depresjon
🌱 motvirke fysiske plager som halsbrann, hovenhet og forstoppelse
🌱 bli bedre kjent med den gravide kroppen og endringer i dine behov
🌱 forberede deg fysisk, psykisk og følelsesmessig til fødsel
🌱 finne dyp hvile og falle i søvn
🌱 skape kontakt med barnet i magen gjennom meditasjon og visualisering

Alle timer har:
🌸 dyp avspenning
🌸 pusteteknikker (pranayama) som er nyttige for fødsel
🌸 bevegelser (asana) for å skape styrke og bevegelighet i bekken
🌸 fellesskap med andre gravide

Hver time tar vi opp et tema relatert til graviditet/fødsels/barsel.

Din gravidyogalærer

Ingeborg Kramprud er en av Norges fremste eksperter på gravidyoga og startet som første i Norge med direktesendt gravidyoga på nett (før covid). Hun har undervist yoga i 10+ år og gravidyoga i 6 av dem. Hun driver podcasten Nytt Liv, holder fødselsforberedende kurs og hjelper kvinner i alle faser av livet å komme i kontakt med seg selv.

Ingeborg har to videreutdanninger i gravidyoga. En fra Bell & Baby i Oslo og en med Uma Dinsmore Tuli i London. Hun blander også inn biomekanikk og bevegelse for bekkenhelse inspirert av Katy Bowman og Claire Mockridge. Hun er første i Norge til å undervise Hypnoyoga for birth, en kombinasjon av yoga og hypnose. Hun har også kurs i Yoga Nidra and Self Hypnosis for birth – og personlig erfaring med dette som støtte gjennom 2 graviditeter. Ingeborg er under sertifisering med Birthing From Within som har mentorer og doulaer i hele verden. I tillegg til dette er hun ekspert på å fjerne frykter og hjelper kvinner 1-1 med å bli kvitt sine frykter i forbindelse med graviditet, fødsel og tiden etterpå.

Smittevern

Lokalene vi er i har god plass til to meters avstand mellom alle. Slik at du kan være trygg på at du har godt med rom rundt deg. Det er satt frem håndsprit ved inngangen. Du tar med yogamatte, pledd og gravidpute/pute selv.

Pris og betingelser

Investering for kurs over 6 ganger er 1.790,-. Ved påmeldingen innen ei uke før oppstart er det kun 1.590,-

Du kan ta igjen tapte timer på direktesendte online gravidyogatimer som går tirsdager og torsdager hver uke. Du må ta igjen alle tapte timer senest innen utgangen av siste kursuke.

Vi samles 6 ganger før jul, siste gang 15. desember. 5 av disse skjer onsdager hvor du møter andre gravide for å gjøre yoga og utforske et tema relatert til graviditet/fødsel/barseltid. 1 av disse er på helg og partneren din er invitert med. Da kan dere sammen øve på bevegelser som hjelper babyen komme ned i bekkenet i fødsel og smertelindrende teknikker som partner kan gjøre på deg og med deg under fødsel. Dato og tidspunkt for samling med partner avtales første kurskveld.

Hjertelig velkommen ❤❤

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Detaljer

Dato:
24. november
Tid
20:15 til 21:30
Kostnad:
1,590kr-1,790kr
Kategori for Arrangement:

Sted

Molde Yoga Pilates
Romsdalsgata 5
Molde, 6413
+ Google-kart
View Sted Website