Yoga, fellesskap og støtte

Velkommen til vårt online studio!

Enten du er gravid, har født eller du står midt i en endring så er dette felleskapet en støtte gjennom din transformasjon.

Slik at du kommer ut på andre siden sterk, fri og hel.

Velg mellom ukentlige direktesendte timer eller kun videoer som du gjør når det passer deg.

Live hver uke

Hver uke kan du bli med på direktesendte timer. Vi møtes med kamera på og det er så nærme å sitte i samme rom som det går an å få det. Timene blir spesielt tilpasset gruppa som er med live.

Lær å slapp av

Hvile er helt essensielt. Det er meningen at du skal kunne roe ned sinn og kropp. Jeg guider deg gjennom avspenning, meditasjon og pusteteknikker. Så du finner det som fungerer for deg.

til dine røtter

Sammen utforsker vi etablerte sannheter om rollene vi har som kvinner og mødre. Slik at du kan stå trygt i å finne din vei. Ikke bare følge det du tror er forventet fra andre rundt deg.  

Er du gravid?

Vi har et komplett opplegg for å støtte deg på reisen

 • gravidyoga som reduserer stress, har positiv effekt på angst/depresjon og lindrer svangerskapsplager
 • hypnose som gir dyp hvile og kan roe bekymringer rundt fødsel
 • fødselsforberedelse som forbereder deg til å føde barnet ditt og å fødes som mor
 • fellesskap med andre gravide hvor vi snakker om de store og små ting som opptar deg nå

Nybakt mamma?

Bygg styrke innenfra og bli kjent med den nye deg

 • barselyoga som reduserer stress, og støtter helbredelsen etter fødsel
 • bekkenbunnstrening som fokuserer på å hjelpe deg tilbake til automatisk funksjon og går hånd i hanske med hypopressiv trening
 • guidet pust, avspenning og hypnose for å hjelpe deg roe ned og sovne (i stedet for å bli liggende våken og tenke på når babyen våkner igjen)
 • støtte til å finne din måte å være mamma på

På tide med endring?

Hør visdommen du bærer med deg dypt der inne

Månesøstre kvinnesirkel er for deg som:

 • er nysgjerrig på menstruasjonssyklusen, månens faser, årstidene og sammehengene mellom disse
 • er villig til å bli kjent med sider ved deg selv du tidligere har unngått (det er her superkreftene dine ligger)
 • har lyst til å være din egen beste venn (og slutte å snakke ned deg selv)

Hvilket medlemskap passer deg?

Møt instruktøren din

Ingeborg Kramprud er en av Norges fremste eksperter på gravidyoga og startet som første i Norge med direktesendt gravidyoga på nett (før covid). Hun har undervist yoga i 10+ år og gravidyoga i 6 av dem. Hun driver podcasten Nytt Liv, holder fødselsforberedende kurs og hjelper kvinner i alle faser av livet å komme i kontakt med seg selv.

Ingeborg har to videreutdanninger i gravidyoga. En fra Bell & Baby i Oslo og en med Uma Dinsmore Tuli i London. Hun blander også inn biomekanikk og kunnskap om bevegelse for bekkenhelse fra kurs med Katy Bowman og Claire Mockridge. Hun er første i Norge til å undervise Hypnoyoga for birth, en kombinasjon av yoga og hypnose. Hun har også kurs i Yoga Nidra and Self Hypnosis for birth – og personlig erfaring med dette som støtte gjennom 2 graviditeter.

Ingeborg er under sertifisering med Birthing From Within som har mentorer og doulaer i hele verden. I tillegg til dette er hun ekspert på å fjerne frykter og hjelper kvinner 1-1 med å bli kvitt sine frykter i forbindelse med graviditet, fødsel og tiden etterpå.