Gratis prøvetime 18. januar kl 10.30

Barselyoga og barselgruppe på nett

Synes du det er stress å komme ut av huset med babyen? Føler du deg alene, og savner noen å snakke med som forstår hvordan du har det? Har du lyst til å komme i gang med myk trening?

Da kan barselyoga og barselgruppe her på Nytt Liv være midt i blinken! Hver tirsdag møtes vi til barselgruppe og barselyoga. Vi tar opp viktige tema som som hjelper deg forstå mer av det som skjer i deg nå, bli kjent med kroppen din etter fødsel og bygge styrke fra innsiden.

Kontakt med kroppen

Barselyoga hjelper deg få kontakt med kroppen igjen og støtte arbeidet som skjer nå med å finne tilbake til en ny normal etter graviditeten.

Pust dypt igjen

Pusten ditt er essensielt for å roe ned og rense kroppen. Mot slutten av graviditeten er det trangere å puste. Når babyen nå er ute trenger du å gjenoppdage den dype, helbredende pusten. 

Hvem er du nå? 

Du er ikke lenger den du var, men ennå ikke den du er i ferd med å bli. Ting som var viktig før passer ikke lenger. Få støtte til å finne din måte å være mamma på og tørre å gjøre det som føles rett for deg.

Om vertinnen din

Ingeborg Kramprud

Yogalærer og Doula

Med 11 års erfaring som yogalærer og mer enn 40 gravide på kurs er jeg her for å hjelpe deg stresse ned, få en behagelig graviditet og forberede deg til din beste fødsel og barseltid!

Jeg har selv gått veien fra fødselsangst og en traumatisk første fødsel for så å føde mitt andre barn i ro og trygghet. 

De siste seks årene har jeg fordypet meg i gravidyoga, hypnose for fødsel, bekkenhelse og de mentale, emosjonelle og spirituelle endringene som skjer i oss når vi blir mamma. 

Sammen skal vi utforske pusten, yoga og dine oppfatninger om fødsel. Slik at du er best mulig forberedt fysisk, følelsesmessig og mentalt til det som står foran deg.