Ep. #10 – Første på sykehus, andre hjemme

Skrevet av Ingeborg Kramprud

Denne uka møter du Caroline som er stasjonsleder på en ambulansestasjon i Oslo. Hun forteller om fødselen med sine to barn. Og hvilke valg hun tok på veien. Caroline har sett mye som ambulansearbeider og vi kommer inn på hvordan det hun hadde opplevd gjennom jobben sin påvirket frykter hun hadde for sin egen fødsel.

Hun hadde flere spontanaborter og hadde fylt ut adopsjonspapirer da hun ble gravid med første. Hun forteller om sin første fødsel og hvordan hun i etterkant ble fysisk uvel da hun var i nærheten av fødeavdelingen på sykehuset hun fødte. Andre fødselen valgte hun hjemmefødsel, noe hun tidligere ikke kunne ha forestilt seg i det hele tatt. I denne episoden kommer du tett innpå Caroline og får høre om hennes opplevelser, betraktninger og hvorfor hun valgte som hun gjorde. Hvis du er i modus at du kun vil ha positive historier så spol litt ut i episoden til der hun snakker om sin første fødsel. Hvis du er sånn at du vil vite om alt som kan skje, også det som er traumatisk hør hele episoden.

Ressurser til ting vi snakker om:

Om forfatteren Ingeborg Kramprud

Mamma til to og en av Norges fremste eksperter på gravidyoga. Undervist yoga i 10+ år og gravidyoga i 6 av dem. Driver podcasten Nytt Liv, holder fødselsforberedende kurs og hjelper kvinner i alle faser av livet å komme i kontakt med seg selv.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også…